Egy szolnoki nőt és 5 éves gyermekét keresik eltűnés miatt

Megosztás

Hétfőn délután ismeretlen helyre távoztak, a rendőrség a lakosság segítségét kéri Piroska és Csaba Noel előkerítéséhez.

A Szolnoki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi Kamondy Piroska 42 éves szolnoki lakost, és 5 éves gyermekét, Nemes Csaba Noelt – írja a Police.hu. Az édesanya 2023. augusztus 21-én délután, gyermekével együtt lakcímükről ismeretlen helyre távozott, és azóta is ismeretlen helyen tartózkodnak. Felkutatásukra tett intézkedések eredményre nem vezettek.

Kamondy Piroska 168 cm magas, normál testalkatú, szőkés-barna hajú. Eltűnésekor fehér színű rövidnadrágot, zöld színű rövid ujjú pólót, és rózsaszín-fekete színű sportcipőt viselt. Nemes Csaba Noel 115 cm magas, vékony testalkatú, rövid barna hajú. Eltűnésekor fehér színű rövid ujjú pólót, szürke színű rövidnadrágot és fekete színű sportcipőt viselt.

Kérik, hogy aki a képeken látható Kamondy Piroskát vagy Nemes Csaba Noelt felismeri, illetve a tartózkodási helyükről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon. (Fotó: police.hu)

Frissítés: A rendőrkapitányság azóta tájékoztatott, hogy a keresett Kamondy Piroska és Nemes Csaba Noel tartózkodási helye ismertté vált.

Kapcsolódó cikkek